Livscoachning är något för alla!

Vet du inte vad du vill göra med ditt liv? Har du inget syfte? Har du en dröm som du verkligen vill leva? Vill du lära dig att leva ett bättre liv?

Redo för att förbättra ditt liv? Med Kim så kommer du få verktyg, strategier och färdigheter för att leva ett bättre liv. Vi kommer jobba med frågor som: Hur du skapar en vision? Hur du sätter mål? Hur du bygger bra relationer? Hur du ändrar ditt mindset? Hur du kan överkomma dina svårigheter? Hur du kan utvecklas?

Det är din tid nu!

Det är stunden från och med nu du bestämmer dig för att förändras. Det är här ett val som kommer att förändra ditt liv. Hur många år har du gjort samma saker? Tänkt samma saker, sagt samma saker. Utan att jaga din dröm som du verkligen vill leva. Hur länge har du sagt ursäkter som att jag är inte tillräckligt bra och fin, jag är för gammal eller för ung, att jag är inte tillräcklig. Att du inte har rätt utbildning, jag har inte tillräckligt med erfarenhet. Som har hållit dig tillbaka från att följa dina drömmar, ditt syfte, din mening och det som du brinner för. Hur länge ska det hålla dig tillbaka? Vara bekväm, inte ta några risker, vara rädd. Hur länge ska du leva ett säkert liv? Det är nu det förändras.

Va skillnaden du vill se i världen - Mahatma Gandhi

Varje dag du vaknar, varje person som inspirerar dig, varje ide du har, varje andetag du tar. Du får bestämma ska jag jaga och leva mina drömmer eller ska jag slösa bort min tid och låta mina rädslor, min osäkerhet och min dumma röst säga att jag är inte tillräckligt bra, tillräckligt smart inte redo ännu hur länge ska den  hålla dig tillbaka. Från att följa dina drömmar öppna upp ditt sinne och ditt hjärta från att leva ut ditt liv. Att vara en person som är på ett uppdrag. Att kunna leva som du vill leva, att kunna förändra det du vill förändra. Hur länge ska du inte göra något som lämnar något avtryck på denna jord. Du har ett stort beslut just nu att ta. Jag vill att du förstår att du är bra och utmanar dig själv

Livscoachning för dig!

Det är personlig utveckling. Med kraftfulla frågor hjälper jag dig att förändra på det sätt du själv vill. Några punker som jag brukar jobba med är:

  • Vad du kan förändra för att få mer glädje och hälsa i livet
  • Låt inte dina räddslor stoppa dig, vi jobbar med att utmana dom
  • En klar bild över dina visioner, mål, värden och värderingar

Intresserad? Boka in ett förutsättningslöst möte på Kim_Schoultz@hotmail.com.