En livsstils entreprenör och businesscoach

Jag vill skapa något jag tror på, ha en stor passion och syfte med det jag gör. Idag är jag dedicerad till att hjälpa 100 000 tusen att bygga ett liv dom älskar.

Hej jag heter Kim. Låt mig vara ärlig och säga att jag har länge haft en tanke att jag ska göra något stort. Frågan var bara vad det här stora skulle vara för något? Jag har alltid drömt stort och brytt mig om människor. När jag var yngre hade jag svårigheter med att läsa. När jag skulle läsa högt blev det oftast väldigt jobbigt. Vilket gjorde att jag blev väldigt osäker och fick jobba väldigt hårt för att uppnå resultaten jag ville ha. Min första dröm var att bli fotbollsstjärna. Jag fick en skada som gjorde att jag var tvungen att sluta min karriär. Efter det förlorade jag min identitet. Vad skulle jag göra nu? Vem var jag nu? Från att vara deprimerad, osäker, ha dålig självkänsla och inte vet vad man ska göra i livet. Så kan våra hjärnor och känslor spela tricks med oss när vi inte har något syfte, vision, tillhörighet eller att vi kan tillföra något i livet. Och när jag började söka information och inspiration hur jag kan skapa ett bättre liv för mig. Det var då allt började förändras till det bättre.

Vilsen, osäker, utan mål och ingen aning hur jag skulle skapa mig en karriär. Blev jag sedan väldigt intresserad av entreprenörskap, business, mänskligt beteende och hur jag kunde ge värde till människor. Jag blev väldigt nyfiken och intresserad hur människor lyckas i livet. Hur tänker dom? Hur har dom lärt sig? Hur har dom blivit bra på sitt område? Vilka personen är bakom deras framgång? Vad är skillnaden på dom som lyckas och inte? Tänk om jag kan bjuda in dom här personerna och dela med mig deras historier så att vi andra kan lära oss av dom. Där föddes podcasten ”Bli Din Bästa Version”. .

Min vision.

Min vision är att inspirera människor att bygga ett liv av vad dom älskar. Jag tror inte människan är byggd bara för att överleva. Enligt min mening är människan byggd för att hitta sitt syfte, uppfylla sina drömmar och visioner. Allting är möjligt i livet.

Dedicera dig.

Dedicera dig till din vision och fullfölj med passion, så kommer du att förstå att allt är möjligt! Det går att lära sig. Alla har en vision inom sig. En dröm som man måste leva. Det kommer utmaningar och rädslor som du måste tackla och hantera. Det är dags att bli den du är född att bli.

Framtiden

Vi lämnar alla ett arv bakom oss. Hur vill du bli ihågkommen? Vår största framgång är inte hur mycket pengar vi tjänar. Det är hur vi inspirerar, lämnar avtryck och hjälper andra människor. Det är dags att bli sin bästa version. Det är aldrig försent att bli sin egen hjälte för ens egen historia.

Jag som coach

Idag är jag dedicerad till att hjälpa 100 000 tusen att bygga ett liv dom älskar och den bästa vägen att göra det på är via personlig coachning. Jag lägger stor vikt vid personligutveckling, att kunna inspirera och att nå resultat.

Vill du höra mer? Tveka inte på att höra av dig!

Vart du hittar mig

Drakensgränd 6
Gamla Stan, Stockholm
Sverige

Kontakt Info

Kim_Schoultz@hotmail.com
Tel: (+46) 70 423 6564